Gordijnen op maat bestellen is super eenvoudig

Gordijnen op maat bestellen is super eenvoudig

Je hoeft tegenwoordig echt niet meer naar een speciaalzaak of woonboulevard om de gordijnen en raamdecoratie in jouw huis te shoppen. Beter nog, dit doe je allemaal vanaf je luie stoel of thuis aan de keukentafel! Er is geen betere plek om de gordijnstoffen en kleuren beter te beoordelen dan in de ruimte, waar het uiteindelijk komt te hangen. Door het thuis te bekijken, kan je er rustig over nadenken. De staaltjes bij de verschillende kleuren in  huis houden en zelfs goed kijken wat het licht, gedurende de dag voor werking op de kleur. Hang bijvoorbeeld het staaltje op het raam. Bekijk direct of het voldoende transparant of juist verduisterend is? Wat verwacht je van de stof, kleur en gordijnen en voldoet het proefstukje gordijnstof hieraan?

Tegenwoordig kan je bij bijna alle online gordijnwinkels mooie ‘gratis gordijnsamples’ betstellen.

Wat we hierboven hebben beschreven is eigenlijk het meest moeilijk van de gordijnen online kopen.

Gordijnen op maat met bestellen met een configurator

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een bepaalde gordijnstof lijkt het misschien eng om zomaar te gaan bestellen. Maar feitelijk is het appeltje- eitje. De gordijn webshops zijn al jaren actief op het internet en inmiddels dusdanig ver doorontwikkeld, dat alle kinderziektes bij het online op maat bestellen van de gordijnen inmiddels zijn doorstaan. Sterker nog, er zijn al enorm veel klanten voor je geweest. Nieuwsgierig naar de bevindingen? Lees dan altijd even de reviews. De webshop van 123Gordijn bestaat al meer dan 10 jaar. De ingebouwde configurator neemt je eenvoudig aan de hand mee door het gordijn bestelproces. Feitelijk volg je een aantal stappen, alvorens de prijs en details over benodigde stof en afwerking automatisch wordt berekend. Een simpele klik en je besteld een maatproduct, wat door een atelier binnen afzienbare tijd al wordt aangeleverd bij een transporteur, welke het bij jou thuis bezorgd. Mooier dan dat kunnen we het niet maken. Loop jij toch nog tegen issues of vragen aan. De configurator wordt ook altijd bemand door een klantenservice. Bellen, mailen of appen en ze helpen je door het bestelproces van de configurator op afstand. Vrijwel onmogelijk dat het niet goed gaat.

24/7 gordijn winkelen, dat is mogelijk met de gordijn configurator. Wat houd je nu nog tegen? Lekker rondneuzen en vergeet niet, altijd eerst gebruik te maken van de optie: Gratis proefstalen. Zo weet je tenminste wat je koopt en voorkom je teleurstellingen achteraf. Foto’s en verschillende beeldschermen wijken altijd iets af in kleur. Neem dan ook met een mooie, duurzame en luxe aankoop, als een gordijn op maat geen enkel risico en laat het vooral niet op 1-2 dagen levering van de post afhangen. De raamdecoratie op maat is niet goedkoop en jarenlang genieten is dan ook meestal wel een vereiste. We helpen je er graag bij!

Gerelateerde Posts

7 vreemde voorwerpen die regelmatig in het riool worden gevonden

7 vreemde voorwerpen die regelmatig in het riool worden gevonden

Hoe kies je de beste eettafel voor zowel sfeer als functionaliteit?

Hoe kies je de beste eettafel voor zowel sfeer als functionaliteit?

Creëer een stoere en robuuste industriële keuken met DB Keukens

Creëer een stoere en robuuste industriële keuken met DB Keukens

Vloertegels: de perfecte keuze voor je vloer

Vloertegels: de perfecte keuze voor je vloer